Break Out Escaperoom

Lukt het als groep binnen een uur te ontsnappen uit de ruimte? We beschikken over 3 escaperooms en hebben ruimte voor 3 tot 20 personen tegelijk.

 • v.a. 95 euro
 • Binnen
Direct een offerte? Of bel 050 54 11 706

Meer over Break Out Escaperoom

Een escaperoom op nog geen 10 minuten rijden van de stad Groningen. Super geschikt voor een vrienden-uitje, even weg met collega’s of gewoon…omdat het kan! Bij Break Out Grunopark beschikken we over 3 escaperooms en is er ruimte voor maximaal 20 personen tegelijk!

Break Out of the Classroom

Wanneer de deur achter je op dicht gaat bevind je je in een klaslokaal zoals dat in de jaren ‘70 bestond. Begin maar eens met het lokaal te doorzoeken naar hints en aanwijzingen. Door deze op de juiste manier te interpreteren en de raadsels goed op te lossen kom je steeds een stapje dichter bij de uitgang! De raadsels hebben met name betrekking op schoolse activiteiten zoals taal, rekenen, aardrijkskunde en biologie

Bij “Break Out of the Classroom” word je met 3 tot 8 personen opgesloten in dit “klaslokaal” en het is aan jullie de taak om hier binnen 60 minuten weer uit te komen! Door interpreteren van aanwijzingen, het oplossen van raadsels & puzzels, het doen van opdrachten en het combineren van uitkomsten en aanwijzingen kom je telkens een stapje dichterbij de uitgang. Het opvragen van hints is, weliswaar beperkt, toegestaan…maar lukt het ook zonder?? Lukt het jullie om te ontsnappen? En lukt dit ook binnen de tijd? Halen jullie de Top 3 van snelste tijden of is voor jullie de uitgang na een uur nog heel ver weg?

Hier vind je een link naar een filmpje dat gemaakt is door een groep in onze Classroom

Classroom aangepast   escapegroep klein  groep winnaars 1 groep winnaars classroom 1

Break Out of the Boardroom

Hier krijg je de opdracht mee om als groep binnen het uur de boardroom uit te komen, maar dan wel in het bezit van de grote diamant. De eerste uitdaging is al om de boardroom te bereiken vanuit de garderobe. Eenmaal binnen draait alles om geld, omzetten en het vervoeren van goederen. Echt zaken waarover aan de vergadertafel bijna dagelijks gesproken wordt. Probeer de hints en aanwijzingen zo goed mogelijk te interpreteren! 

Bij deze escaperoom dagen we je uit om binnen een uur in het bezit van diamant naar buiten te lopen. In de “nachtelijke uren”, wanneer de boardroom buiten gebruik is zetten we je binnen neer en draaien we de deur op slot. Het is nu aan jullie om met behulp van de attributen in de tas die je mee krijgt, de raadsels en hersenkrakers op te lossen en uiteindelijk alle sloten te kraken. De Members of the board hebben meer te verbergen dan je op het eerste oog zou denken……… Cijfertjes, kluiscodes, geld…..je krijgt met van alles te maken op je weg naar de uitgang!

Boardroom 3 klein   groep winnaars boardroom 3   groep winnaars boardroom 2 groep winnaars boardroom 1

Break Out of the Bar

Je wordt binnen geleid in een “bruine” kroeg. In de bar zit maar 1 deur, daar waar je bent binnen gekomen? Zou dat alles zijn. Kijk goed, schaak, zoek, vraag en reken. Werk samen, vraag de barman om hints? Zou hij antwoord geven? Denk buiten de kaders, vraag zoek en vind? Zo kom je vast bij de uitgang.

Eenmaal binnen in onze 3e escaperoom, waan je je in een gezellige bruine kroeg. Inclusief dartbord en biljarttafel……….maar hoe kom je hier nu weer uit? Na een grondige inspectie van alles wat er om je heen te zien is merk je dat er verschillende kroeg-gerelateerde raadsels te doen zijn en hoe meer raadsels je oplost, hoe meer sloten je kunt openen en hoe meer sloten je opent hoe dichter je bij de uitgang komt. Durf jij de uitdaging aan en lukt het je ook binnen een uur?

traliehek   bruine kroeg   ketting_met_slot

Openingstijden Escaperoom

Maandag t/m vrijdag       13:00-21:30 uur (starttijden 13:00  14:30  16:00  17:30 19:00  20:30 )

Zaterdag & zondag        10:00-21:30 uur (starttijden 10:00  11:30  13:00  14:30  16:00  17:30  19:00  20:30 )

Aantal personen

Break Out of the Classroom       3 tot 8 personen

Break Out of the Boardroom      3 tot 6 personen

Break Out of the Bar                  3 tot 6 personen

Tarieven en online boeken

Boeken en tarieven:

* Voor grotere groepen/ bedrijven kunnen speciale afspraken gemaakt worden.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Klik op de link hieronder om een kijkje te nemen op onze Facebookpagina met meer info over acties en foto’s van alle deelnemers

facebook

 

 

 

 

Direct een offerte voor Break Out Escaperoom?

Daarom Break Out

 • Keuze uit meer dan 100 activiteiten
 • Alles op 1 locatie
 • Lekker eten!
 • Op 10 minuten van de stad Groningen

Combineer deze activiteit met een winterbarbecue!

Combineer deze activiteit eens met een heerlijk diner in Restaurant Winterkost

Onze Winterbarbecue

Tevreden klanten boeken bij Break Out

 • _______________________
 • Jaarlijks 30.000 bezoekers
 • 600 events per jaar
 • Een gemiddelde waardering van 8,7
 • 150 bedrijven per jaar